Pitanje:
Eagle CAD: metoda ponovnog povezivanja sheme i ploče?
DakotaD
2015-06-23 03:06:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Slučajno sam izgubio sinkronizaciju između moje sheme i ploče, a Eagle CAD mi je dao sljedeću pogrešku:

Ploča i shema nisu dosljedni! Neće se izvoditi bilješke unaprijed / unatrag!

Postoji li metoda ponovnog povezivanja ove dvije verzije? Uložio sam vrlo malo rada u izgled ploče pa bi metoda povezivanja sheme s novom datotekom ploče također bila korisna.

Ako zatvorite sve, a zatim preimenujte ili izbrišite .brd datoteku, možete ponovno započeti stvaranjem nove ploče iz sheme.
@RogerRowland hvala na savjetu, u mom konkretnom slučaju to je upravo ona vrsta savjeta koju sam tražio, iako mislim da je općenito rješenje Oleg u nastavku.Za potomstvo bih napomenuo da se radnja za stvaranje nove ploče iz sheme može naći na alatnoj traci "akcije" u gumbu s opisom "generiraj / prebaci na ploču".
Dva odgovori:
Oleg Mazurov
2015-06-23 03:50:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Iz shematskog pokretanja ERC-a. Pogreške dosljednosti bit će pri vrhu. Ispravite pogreške uklanjanjem dijelova, mreža itd. Koji ih uzrokuju, a zatim se pokušajte prebaciti na izgled i natrag. Ponavljajte dok poruka o pogrešci ne nestane.

Wesley Lee
2015-11-20 05:48:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alternativno, neke verzije Eaglea generiraju .b # 1, .b # 2 i .s # 1, .s # 2 datoteke koje su sigurnosne kopije. Ako preimenujete proširenje u .brd i .sch, možete se vratiti nekoliko koraka unazad i nadam se da ćete oporaviti ono što ste izgubili.

ovo mi je uspjelo


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...